service icon Nyomdai kivitelezés

Szüksége lenne egy kiadványra, ám nem tudja kihez forduljon, mert még sosem csinált ilyet?

Nem biztos abban, hogy melyik kiadványhoz milyen technológiát kell választania, hogy a minőség és az ár is megfelelő legyen?

Esetleg csinált már ilyet, azonban nem volt elégedett a végeredménnyel – és a nyomda arra hivatkozott, hogy a grafikus nem jó anyagot adott, a grafikus meg a nyomdát hibáztatta?

Bízza kiadványa elkészítését a WellComra: mi végigkövetjük a tervezés és a kivitelezés útját a teljes technológiai soron, amivel garantálni tudjuk az elvárt minőséget – és a felelősség elől sem futunk el! Több évtizedes szakmai tapasztalattal a hátunk mögött megtaláljuk a kiadványaik paramétereihez leginkább alkalmas nyomtatási és kötészeti technológiát, és biztosak lehetnek abban, hogy minőségi kiadványt kapnak kézhez.

 

Rendelje meg most!

Madarat tolláról, céget arculatáról?

Miért fontos egy cég arculata?
Legfőképpen azért, mert egy érdeklődő gyakran előbb „találkozik” a vállalkozás arculatával, mint valamelyik képviselőjével.

Tovább Tovább

A tipográfiáról

A tipográfia szó görög eredetű, a τυπος (tüposz): kép, γραφω (graphó): írni szavakból származik. A tipográfia mestersége a nyomtatott betűk megjelenésével kezdődött.
A szöveges közlés nyomtatott megformálásának tudományát foglalja magában.

Tovább Tovább